IMPRESSZUM

Szia!

Hatos Niki vagyok, zene-, írás- és könyvfüggő. 

Felnőtt életemet újságíróként kezdtem, de mivel mindig fontosnak tartottam a fejlődést, elkezdtem fotózni, 2018 novemberében pedig videózni is. Firkász karrierem során jó néhány magazinnál, online lapnál megfordultam, foglalkoztam sporttal, lakberendezéssel, divattal, szépségápolással, filmekkel, voltam operatőr, vagy éppen főszerkesztőhelyettes is. Az évek alatt világossá vált számomra, hogy a zene az, amivel a legnagyobb odaadással foglalkozom mint interjú vagy fotó téma. Így született meg 2015-ben a BSIDE Hungary zenei oldalam (Tusai Andival közösen működtetjük).

Mióta csak megtanultam, mindig írtam, sokáig kézzel, aztán pedig a billentyűzeten. Rajongói oldalt, regényt, tematikus naplót, újság- online cikkeket. Az olvasás iránti szeretet már az általános iskolában megmutatkozott, hiszen én azok táborát erősítettem, akik a kötelező olvasmányokat valóban kiolvasták, nem csak a rövidített verzióra szánták rá magukat. 

2020-ban egy saját nevemmel ellátott aprócska blogon, mindenféle komolyabb cél, szándék nélkül kezdtem el olvasói beszámolókat írni a kezembe kerülő kiadványokról. Ez alatt az időszak alatt több kiváló kortárs írót megismertem, akik mellett úgy láttam, hogy a mai szerzőknek kevés megjelenési lehetőségük akad. Több mint két év után úgy döntöttem, hogy eljött az ideje, hogy egy újabb fejezetet írjak az életemben, így jött létre a Több Ezer Élet portál. 

A névadás okát egy George R. R. Martin idézet indokolja:
 "Egy olvasó ezernyi életet megél, mielőtt meghal. Az az ember, aki nem olvas, csak egyet."Megkeresnél?
Akkor írj a nikiahatos@gmail.com-ra!
Előre is köszönöm! :)