IMPRESSZUM

nikiahatos vagyok, médiafüggő. 

Felnőtt életemet újságíróként kezdtem, de mivel mindig fontosnak tartottam a fejlődést, elkezdtem fotózni, 2018 novemberében pedig videózni is. Firkász karrierem során jó néhány magazinnál, online lapnál megfordultam, foglalkoztam sporttal, lakberendezéssel, divattal, szépségápolással, filmekkel, voltam operatőr, vagy éppen főszerkesztőhelyettes is. Az évek alatt világossá vált számomra, hogy a zene az, amivel a legnagyobb odaadással foglalkozom mint interjú vagy fotó téma. 

Így született meg 2015-ben a BSIDE Hungary zenei oldalam (Tusai Andival közösen működtetjük), 2018-ban pedig a YouTube csatornám, hiszen a zenén túl mindenben találok inspirációt (legyen az utazás, filmek, könyvek, stb), így ez az a platform, ahol megosztom veletek az élményeim, gondolataim, érzéseim.


MÁSOK MONDTÁK RÓLAM:
Samu Kriszta MAZSI (énekesnő, SKM): "Egy végtelenül kedves, szorgalmas ember, aki nem ismeri a ,,nem tudom megcsinálni" kifejezést. Lehet a határidőnk 1 nap, 1 óra, vagy 5 perc, ő a maximumot hozza ki belőle. Az sem elhanyagolandó, hogy igazán türelmes, pedig én aztán próbára teszem. :-) Biztat és lelket önt belém, amikor szükség van rá és mindig van egy kedves szava. Ő nem egy sajtóreferens, ő egy barát." 

Bodnár Zsolt (Desperado és a Huppanj Bele alapítótagja): "Nikivel az első perctől gördülékenyen ment a munka. Ha hagyományos ügyfél-szolgáltató viszonyra vágysz, akkor ő nem neked való! A viszony sokkal inkább baráti, ezért rugalmasabb és bizonyos értelemben eredményesebb is. Jóval több spiritusz van benne, hogy elfecsérelje az energiáját 1-2 lókötővel!"

Miló Viki (világbajnok ökölvívó): „Amit Nikiről tudni kell, hogy egy olyan ember, akiből nagyon kevés van manapság! Cikkei mindig lényegre törőek. Több sztárt is ismerek személyesen, akiket terelget és mindenki imádja, elégedett vele. Védi őket, mint egy anyatigris. Ha előadó lennék, egy ilyen embert keresnék magam mellé, aki segít az utamon!”

Király Béla (koreográfus, táncos): "Niki egy rendkívül kedves és szimpatikus lány volt már az első pillanattól kezdve! Neki a munka szinte a hobbija, amit nagyon magas fokon művel. Nyitottan áll mindenkihez és önzetlenül segít másoknak. Egy ilyen ember igazi kincs a mai világban. Minőségi munka, gyorsaság, alaposság jellemzi a kezéből kikerült írásokat, beszámolókat! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem!"

Kaszás Attila (Divatikon ): "Lakberendezés vagy sport? Vagy éppenséggel divat? Niki otthon van a témákban, igazi oroszlánkölyök. Mindenben mélyre ás."


Megkeresnél?
Akkor írj a nikiahatos@gmail.com-ra!
Előre is köszönöm! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

KÉPTÁR: KACSINTGATOK, KATTINTGATOK

David Lagercrantz elbeszélésében: Ez vagyok én, Zlatan Ibrahimovic - Ezt olvastam

Olvasói élmény I Ilyen volt az Alul semmi? Veszélyek és esélyek a Covid idején