Hatos Niki / nikiahatos

Szia!

Hatos Niki vagyok, médiafüggő. Írás iránti szenvedélyem elég korán kialakult, ami tovább súlyosbodott, amikor a középsulis éveimben (Varga Jenő Közgazdasági Szakközép) Nagyné Csek Katalin tanárnőnek köszönhetően kedvenc tárgyam az Irodalom lett. Hamar rájöttem, hogy a közgazdaság nem az én világom, vonzani kezdett viszont két M betűs szakma: a Marketing és a Média. Az érettségi után nem volt kérdés, hogy a Budapesti Kommunikációs Főiskolára adom be jelentkezésem (ma már Metropolitan Egyetem). Már a fősulis esztendők alatt is kerestem a helyem a sajtó világában (Rébusz Online, Lakáskultúra, Divatikon), a diploma kézhezvétele óta megfordultam néhány magazinnál, online lapnál, foglalkoztam sporttal, lakberendezéssel, divattal, szépségápolással, filmekkel, voltam operatőr, vagy éppen főszerkesztőhelyettes is.

Ahogy telt-múlt az idő, világossá vált számomra, hogy a zene az, amiben leginkább otthonosan mozgom és amit a legjobban élvezek. Éppen ezért 2015 áprilisában létrehoztam saját zenei oldalam, a BSIDE HUNGARY-t, amit két fotós barátnőmmel együtt működtetünk. Emellett egy szórakozóhely marketingeseként tevékenykedem, valamint sajtósként (megjelenések, képek, videók, közösségi oldalak) igyekszem megállni a helyem a SUGARLOAF zenekar, Samu Kriszta Mazsi, valamint Ficzkó András (ex-Machine Mouse) mögött.

Ahol korábban írtam: 
RÉBUSZ ONLINE 
LAKÁSKULTÚRA 
DIVATIKON 
BULISTAR
MOZISTAR
STYLE MAGAZIN
BORS
KISKEGYED
VINTAGE ONLINE
ESKÜVŐ TREND MAGAZIN

Akiknek korábban sajtóztam:
MACHINE MOUSE
DESPERADO
COZOMBOLIS
VITÉZ KÜRTŐS
HUPPANJ BELE BABZSÁK
NON STOP VOKÁL
KIRÁLY L. NORBERT
SZABÓ MARIANN
KULLAI TÍMEA
VASTAG CSABA (GYERE VELEM ÉLŐZENEKAROS TURNÉ)

Álljon itt egy hatalmas KÖSZÖNÖM Édesanyámnak, amiért mindig hitt bennem és támogatott!  

------------------- 

MÁSOK MONDTÁK RÓLAM: 

Samu Kriszta MAZSI (énekesnő, SKM): "Egy végtelenül kedves, szorgalmas ember, aki nem ismeri a ,,nem tudom megcsinálni" kifejezést. Lehet a határidőnk 1 nap, 1 óra, vagy 5 perc, ő a maximumot hozza ki belőle. Az sem elhanyagolandó, hogy igazán türelmes, pedig én aztán próbára teszem. :-) Biztat és lelket önt belém, amikor szükség van rá és mindig van egy kedves szava. Ő nem egy sajtóreferens, ő egy barát."

Bodnár Zsolt (Desperado és a Huppanj Bele alapítótagja): "Nikivel az első perctől gördülékenyen ment a "munka". Ha hagyományos ügyfél/szolgáltató viszonyra vágysz, akkor ez nem neked való! A viszony sokkal inkább baráti, ezért rugalmasabb és bizonyos értelemben eredményesebb is. Jóval több spiritusz van benne, hogy elfecsérelje az energiáját 1-2 lókötővel!"

Miló Viki (világbajnok ökölvívó, a KutyaFeszt megálmodója): „Amit Nikiről tudni kell, hogy egy olyan ember, akiből nagyon kevés van manapság! Cikkei mindig lényegre törőek. Több sztárt is ismerek személyesen, akiket terelget és mindenki imádja, elégedett vele. Védi őket, mint egy anyatigris. Ha előadó lennék, egy ilyen embert keresnék magam mellé, aki segít az utamon!”

Király Béla (koreográfus, táncos): "Niki egy rendkívül kedves és szimpatikus lány volt már az első pillanattól kezdve! Neki a munka szinte a hobbija, amit nagyon magas fokon művel. Nyitottan áll mindenkihez és önzetlenül segít másoknak. Egy ilyen ember igazi kincs a mai világban. Minőségi munka, gyorsaság, alaposság jellemzi a kezéből kikerült írásokat, beszámolókat! Hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem!"

Kaszás Attila (Divatikon különleges munkatársa): "Lakberendezés vagy sport? Vagy éppenséggel divat? Niki otthon van a témákban, igazi oroszlánkölyök. Mindenben mélyre ás." 

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Amikor fotósként gondolnak rám >>> NENE képek

VIDEÓ - Illés Krisztina: "Megismertem egy történetet. Nagyon felkavart, beszippantott, magával ragadott"