Minden kezdet nehéz? Avagy elkezdem én...

Egy ideje töröm az agyam ezen a bizonyos blogon. Jelenleg ugyanis a Bside Hungary oldalamon, valamint az Esküvő Trend magazinban jelennek meg írásaim, amelyek igencsak tematikusak, hiszen míg az egyik csak a zenei hírek, addig a másik kizárólag a nagy nappal kapcsolatos témázások színtere. Vajon nem jelenhetnének meg ezek a későbbi kis bejegyzések máshol? Hát, tudja a fene! Vannak a fejemben szerkesztő nevek, lapok, de őszintén megmondom, hogy én most nem szeretnék senkinek és semminek sem megfelelni. Kissé közhelyes, de kizárólag "csak" magamnak (Csak mi? Maximalistaként ez talán a legnehezebb feladatom az életben... Azt mondani, hogy na jó, ez most így elég. Vége, ne huzigáld még egy picit jobbra, meg még egy kicsit feljebb. Á, inkább lejjebb...) Írom azt, ami jön, az én fejemből és nem máséból... Az én karaktereim, az én szemszögem. Ezek lesznek...

A bejegyzések... Van már pár témám, címem, amelyek kapcsán szeretném püfölni  ezt a szép, fekete alapon fehér klaviatúrát. Ezek a kis feljegyzések eleinte a telefonomban születnek, minden erőszaktól, görcsös akarástól mentesen. Kezdem érteni azokat a zenészeket, akik a mobiljukban írnak dalszövegeket, vagy legalábbis kis foszlányokat... Ugyanis az út, az utazás a legjobb ihletforrás! Szembejön veled egy arc, talán még beszélgetsz is valakivel, megérzel egy illatot, meghallasz egy dallamot és hopp, jön egy gondolat, egy "erről lehetne írni" érzés.

Próbállak elképzelni Titeket. Téged, aki elolvashatja a bejegyzéseim. Akár pontosan ezeket a sorokat is. Vajon miért érdekellek? Érdekellek tényleg? Úgy igazán? Kinevetsz, vagy megkedvelsz majd? És, ha ismerjük egymást, elmondod nekem, hogy bizony idetévedtél? Azt is elárulod, hogy mit gondolsz most? Rólam? A Blogról?

Hogy mikor jön a következő?
Nem tudom!
Hogy érdemes-e elindítanom ezt a blogot? 
Nem tudom!
Szeretném azt egyáltalán, hogy sokan olvassák?
Nem tudom!
Hogy félek-e?
Nem tudom, tényleg... Nem tudom!
Hogy fogom-e ismételni magam?
Nem tudom! Lehetséges! Téged idegesítene? Nem az ismétlés a tudás atyja? Szerintem, de!
Hogy adhatok-e majd neked valamit?
Nagyon remélem!

Kedves Olvasóm! Bármikor és bármilyen okból is tévedsz ide, üdvözöllek az első Blogomon!

Niki