Eklektikus és sokszínű a JETLAG albuma

Immáron negyedik éve ontja magából a jobbnál-jobb dalokat és klipeket az elektropop JETLAG formáció. Nagy örömömre Molnár Tomiék a mai napon az összes létező digitális platformra (Spotify, iTunes Store, Google Play, deezer, Youtube) feldobták az Emlékbe-re keresztelt korongjukat. Az albumról olyan dalok lehetnek ismerősek, mint a már említett, címadó Emlékbe, az Ecküvel közösen jegyzett Ami itt történik, itt is marad, a Nincs lehetetlen, az Újvilág, a Vaddisznó, vagy éppen az idén Fonogram-ra jelölt Hülyeakaroklenni (feat Nemazalány, Jumodaddy).

Az eklektikus albumon persze újdonságokat is kapunk. Ilyen például a szakítás témáját boncolgató, 80-as évek hangszerelésére épült Menetszél, ami nem mellesleg Tamás egyik nagy kedvence. De hallhatjuk a vakszerelmes Temegén-t is, ami nyáron egészen biztosan hatalmas sláger lesz. A korongot izgalmasan fűszerezik a hangulatfestő átkötések, mint például az Újvilág felvezetőjeként megálmodott, apokaliptikus képet nyújtó 23:58. A témákat tekintve megfigyelhetjük, hogy kedvenc szerzőm kilép az egyesszám első személyből és globális témákkal is foglalkozik, például az Újvilág személyében.
A sokféle, sokszínű lemezt személyesebbé teszi, hogy a borítót Tamás kedvese, Cinthya Dictator alkotta meg. Egy biztos, az album találó címet kapott. Valóban emlékezetes.