Itt a klip: Háborútól az újjászületésig mesél Caramel újdonsága

Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze, melynek első videóklipje – az album koncepciójától eltérően - a háborús aktualitásra reagál. A Védj meg magamtól című dal és a hozzá forgatott videó nem hatásvadász, a szimbólumok és a lélek szintjén reagál a történésekre.


„Nem akartam ilyen dalt írni, de nagyon megérintett az Ukrajnában kialakult háborús helyzet. Felelősséget éreztem, és szerettem volna átadni ezzel kapcsolatban egy számomra fontos üzenetet. Egyfajta tanulságot akartam levonni, és megkönnyebbülni, mert nagyon nyomasztottak a hírek.” – Caramel. A Védj meg magamtól az új lemez előfutára, bár eltér annak a koncepciójától, az aktuális hírek ihlették.

„40 éves lettem – férj és apa vagyok - ma már más érdekel, mint 20 éve. Egyre jobban foglalkoztatnak a társadalmilag is fontos témák.”

A nyár végére tervezett albumon Caramel az újjászületés érzését járja körbe. „Összefoglaltam mindazt, amit az elmúlt időszak váltott ki belőlem. Rengeteg kérdőjel van bennem, de mindig képes vagyok a változásra és a megújulásra.” – folytatja az énekes.

Az Újra címmel megjelenő anyag tökéletesen megfelel a fenti kijelentésnek és izgalmasnak ígérkezik. Az ismert Caramel-hangzás mellett találhatunk majd szimfonikusokra épülő dalt, de olyan elektrosabb tracket is, ahol az ismert dj-vel Willcox-szal dolgozott együtt.


forrás: Gold Record

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

KÉPTÁR: KACSINTGATOK, KATTINTGATOK

Olvasói élmény I Ilyen volt a Sors, szerelem, Toszkána

Olvasói élmény I Ilyen volt az Alul semmi? Veszélyek és esélyek a Covid idején